Actiemarketing bureau

Op zoek naar een actiemarketingbureau?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie, zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Actiemarketing dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. En duurzaam waar mogelijk. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Bij goede actiemarketing hoort ook de keuze voor het juiste actiemechanisme. Wanneer kies je voor een winactie, een cashback of juist een premium-on-pack? Dat hangt allemaal af van je doelstelling. Om je verder op weg te helpen hebben we een overzichtelijke whitepaper gemaakt waarin de meest voorkomende actiemechanisme gekoppeld aan doelstellingen staan.

Handig? Download h’m gerust.

Download het whitepaper.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
m. 06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle projecten

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Acuvue zomercampagne

Acuvue zomercampagne

Met welke point of sale materialen wordt de actie goed gecommuniceerd?

Hokra als actiemarketing bureau

Als actiemarketing bureau kunt u Hokra inschakelen voor verschillende projecten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen als u een nieuw product in de markt wilt zetten. Hokra is hét adres als u creatieve concepten en ijzersterke strategieën nodig heeft. We denken met u mee en we geven u advies over de best mogelijke aanpak. U kunt in alle aspecten van het project op ons rekenen. Als full service bureau bieden we u alles wat u nodig heeft! Bij Hokra werkt een gepassioneerd team van ervaren medewerkers. Elke medewerker heeft zijn of haar eigen expertise. We hebben dankzij ons gevarieerde team de beschikking over veel kennis en ervaring!

Bij actiemarketing bureau Hokra gaan we altijd voor een meetbaar resultaat. Op manier kunnen we de resultaten van een project voor u inzichtelijk maken. Hokra is een bedrijf waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. We vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Alleen op die manier kunnen we helder krijgen wat de doelstelling is, en u zo goed mogelijk van dienst zijn. We geloven niet in B2B of in B2C maar wel in P2P: persoon tot persoon. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Hokra willen we u als klant steeds weer verrassen met creatieve concepten die origineel en effectief zijn.

Hokra als actiemarketing bureau inschakelen

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met vele jaren ervaring. We mogen verschillende grote bedrijven tot onze klanten rekenen. We zijn sterk in communicatie en we bieden het hele pakket, waar u ons als actiemarketing bureau ook voor nodig heeft. Of het nu gaat om promotionele artikelen of om bijvoorbeeld merkactivatie, u kunt rekenen op onze kennis en ervaring. Bent u benieuwd wat we als actiemarketing bureau voor u kunnen betekenen bij Hokra? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!